Παραγγελιοληψία ΠελατώνΠως λειτουργεί

Google Play

Κατεβάστε την εφαρμογή

Κατεβάστε την εφαρμογή Orderify από το Google Play εντελώς δωρεάν.

Account

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό

Φτιάξτε και ενεργοποιήστε τον λογαριασμό σας εύκολα και γρήγορα με λίγα και απλά βήματα.

QR Code

Σκανάρετε και παραγγείλετε

Χρησιμοποιήστε το Banner με το QR που θα βρείτε στο τραπέζι σας για να δείτε τον κατάλογο του καταστήματος και να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας.

Γρήγορες παραγγελίες, αποδοτικότεροι σερβιτόροι, ευχαριστημένοι πελάτες!


Άμεσες Παραγγελίες

Οι πελάτες εξυπηρετούνται εύκολα μόνοι τους πραγματοποιόντας την παραγγελία τους γρήγορα ενώ η επιχείρηση την λαμβάνει άμεσα.


Εύκολο στην Εγκατάσταση

Κατεβάζοντας την εφαρμογή από το Play Store, ενεργοποιούν και επαληθεύουν εύκολα τον λογαριασμό τους και πραγματοποιούν όσες παραγγελίες θέλουν.


Αναγνώριση Θέσης

Κάθε QR Banner που τοποθετείται στα τραπέζια είναι μοναδικό και έτσι αναγνωρίζεται το τραπέζι από το οποίο έγινε η παραγγελία.

Δυναμικός Κατάλογος

Ανανεώστε τον κατάλογο σας όσο συχνά θέλετε. Εμφανίστε προσφορές, τα πιάτα ημέρας και ότι άλλο επιλέξετε άμεσα.


Ευχαριστημένοι Πελάτες

Οι πελάτες δεν χάνουν χρόνο ψάχνοντας κάθε φορά τον σερβιτόρο. Ο σερβιτόρος έρχεται μαζί με την παραγγελία τους.


Πολλές Επιπλέον Δυνατότητες

Με το Orderify οι πελάτες μπορούν να καλούν εύκολα τον σερβιτόρο τους με το πάτημα ενός κουμπιού, να βλέπουν τις πιο συχνές παραγγελίες τους κλπ.Orderify Customer Demo Video

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να παρακολουθήσετε μια Demo λειτουργία μιας ολοκληρωμένης παραγγελίας όπως την πραγματοποιούν οι πελάτες των καταστημάτων που χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες του Orderify.Έχετε επιχείρηση εστίασης;

Γνωρίστε τι χρειάζεται για να παρέχετε την υπηρεσία Orderify στους πελάτες σας.

Orderify - Η επανάσταση στον τρόπο παραγγελιοληψίας

Το μόνο που χρειάζεστε για να παρέχετε την υπηρεσία Orderify στους πελάτες σας, είναι μία απλή σύνδεση στο internet και έναν εκτυπωτή για να λαμβάνετε τις παραγγελίες.

Κατόπιν παραγγέλνετε όσα QR Banners χρειάζεστε και τα τοποθετείτε εύκολα στα τραπέζια της επιχείρησης σας.

Οι πελάτες σκανάρωντας το αυτοκόλλητο με την χρήση της εφαρμογής, αυτόματα συνδέονται στο τραπέζι τους για να παραγγείλουν. Μπορούν επίσης ανά πάσα στιγμή να προσθέσουν και ό,τι άλλο επιθυμούν στην παραγγελία τους, καθώς και να φωνάξουν τον σερβιτόρο για οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστούν ή για να πληρώσουν.

Οι παραγγελίες έρχονται άμεσα στον εκτυπωτή της επιχείρησης, όπως θα την καταχωρούσε και ένας σερβιτόρος.

Με το Orderify προσφέρεται μία έξυπνη καινοτομία, που θα κάνει την επιχείρησή σας να συζητιέται και τους πελάτες χαρούμενους να παραγγέλνουν περισσότερο.

Η υπηρεσία για τους πελάτες συνδυάζεται και με το έξυπνο σύστημα ασύρματης μας για μια ολοκληρωμένη διαχείριση της επιχείρησης σας.

Πώς λαμβάνεται η παραγγελία από τα κινητά;

Το Orderify λειτουργεί με smartphones τελευταίας τεχνολογίας που έχουν κατεβάσει την . Η σύνδεση με το τραπέζι γίνεται αυτόματα με το σκανάρισμα του QR Banner και η παραγγελία μπορεί να μπει είτε με σύνδεση 3G/4G, είτε μέσω WiFi.

Πού μπορούν να τοποθετηθούν τα αυτοκόλλητα;

Τα ειδικά QR Banners μπορούν να τοποθετηθούν οπουδήποτε θεωρείται μοναδικός χώρος στην επιχείρησή σας. Είναι αδιάβροχα και τοποθετούνται πάνω σε τραπέζια, σε stands, σε ξαπλώστρες κτλ.

Υπάρχει υποστήριξη;

Το τεχνικό μας τμήμα είναι στη διάθεσή σας για να παρέχει υπηρεσίες υποστήριξης τόσο κατά την εγκατάσταση όσο και κατά τη λειτουργία της υπηρεσίας, 365 μέρες τον χρόνο.